home

Priser

Under förutsättning att vi har rätt uppgifter om bilen så levererar vi kompletta 2-krets system med allt som behövs för installationen som hydraulslangar, kopplingar, rätt infästningar för dämparna, kopplingsbox, kabel, vippor, radiostyrning, manometrar.

Det som inte ingår är manöverpanelen för manometrar och vippor, förbruknings material som kabelklammer skruv mm.

Vad beträffar fjädrar så köper vi in partier med fjädrar som passar en hel del olika bilar, men har vi ej uppgifterna om fjäderns längd, diameter och bärighet så behöver vi få en fjäder från framvagn och bakvagn samt uppgifterna om fjäderlängd när bilen står på sina hjul.

Bilar med bladfjädrar behöver bara minska på antal blad för att få bilen på genomslagsgummit. Bilar med torsionsfjädrar behöver bara justera ner kraften i fjädern via justerskruvarna så att bilen går ner i den häjd man vill.

Vi har färdiga system till bl.a. Pontiac 65-66, Cadillac 58-61, Chevrolet 65-66. För övriga så skicka info så tar vi fram ett passande system.

Pris för ett komplett 2 krets system 27 600 SEK + moms.

Priser för fjädrar via oss ligger på ca 450 - 950 SEK/st + moms. Vi lägger endast på en administrationskostnad på fjädrarna för att hålla nere det total priset.

top